Благотворителният бал „Изгряваща надежда“ подаде ръка на деца с увреждания

10 150 лева събра благотворителният бал Изгряваща надеждаСдружение “Подай ръка и подкрепи“ обединява родители от Пазарджик, чиито деца са диагностицирани с шизофрения, детска церебрална парализа, онкологични заболявания и аутизъм. Грижите за деца с подобни заболявания са всекидневни, а лечението и рехабилитацията често са скъпи и недостъпни за обикновените хора. За да знаят родителите на различните деца, че не са сами в битката, която водят, журналистката Снежана Гумнерова организира благотворителния бал “Изгряваща надежда“. Събраните средства ще подпомогнат лечението и терапията на децата и ще върнат вярата в доброто на техните родители.
 
Пролетният бал на добродетелта “Изгряваща надежда“ се проведе в ресторант „Форум“, Пазарджик. Събраната сума от благотворителния търг възлиза на 10 150 лева и показва, че понякога, за да направим добро, трябва само да подадем ръка на хората, които имат нужда от нашата помощ. Така както направиха много художници, актьори, общественици и университетски преподаватели.
 
На специален благотворитилен търг бяха изложени гоблени, икони, красиви картини, роклите на известните български актриси Йоана Буковска и Радина Думанян, шалове от последната модна колекция на дизайнерката Иванка Христова, както и топката от бенефиса на Рени Камберова, носеща кратко послание.
 
Подкрепата на всички, които взеха участие в пролетния бал, бе неоценима за родителите от сдружение “Подай ръка и подкрепи“. Голяма чат от семействата имат финансови затруднения и не винаги могат да осигурят необходимото лечение на децата, а това, от което имат нужда, е добронамерената помощ и съпричастността на хората – за да могат да се радват на всяка усмивка и на всеки малък напредък на децата си.


СПОДЕЛИ ДОБРОТО

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail