Да помогнем на малката Алекс да проходи (Приключила кампания)

На 17 Май успешно приключи кампанията в помощ на малката Александра!
 
Ето какво написаха родителите ѝ в страницата на капанията във фейсбук:
 
„С огромна радост искаме да съобщим , че необходимите средства за първият етап от лечението на Алекс са събрани. Огромна благодарност към всички които застанаха зад нашата кауза , и ни подкрепиха. За пореден път доказахте, че държава може и да няма, но хора с добри сърца готови да помагат, винаги ще има. С ваша помощ успяхме .
Всички Вие с добротата си и положителната енергия с която подкрепихте Алекс, не само й помогнахте, ВИЕ направихте нещо повече, дадохте й криле и много надежда.
 
В началото бяхме изгубили надежда и бяхме отчаяни, но благодарение на това , че имаме истински приятели, които го доказаха като застанаха зад нас и до последно не спираха да ни подкрепят, се справихме с тази толкова трудна задача. В продължение на 8 месеца докато продължаваше кампанията за набиране на средства за Алекс, спечелихме във ваше лице и много истински приятели, които чувстваме като едно голямо семейство.
 
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ и ПОКЛОН пред всички вас.
Искаме да помолим всички които са поставили кутии за дарение в помощ на Алекс да ги преведат по нейната сметка или да се свържат с хората , които отговарят за тях.
На Алекс й предстой доста дълго лечение (16 години ) , но първата победа е факт. На 17.10.2017 г. е насрочена датата за най-важните операции върху крачето й. След това и предстоят още две удължавания и всяка година преглед при д-р Пейли, за което ще са необходими още средства. Затова при който има кутия, и изяви желание, може да я остави и да продължи да събира средства в помощ на Алекс. Който прецени, че е направил достатъчно или иска да подкрепи друга кампания , може да върне кутията на нейния отговорник.
 
Благодарим Ви!!!! Това което направихте за нашето семейство не може да се опише с думи. За това Ви пращаме силни прегръдки и целувки, на всеки един от вас.“

Да помогнем на малката Алекс да проходи6-месечната Александра Кръстянина се нуждае от помощ. Тя е родена с рядката диагноза  „Фибуларна хемимелия на дясно краче” – пълна липса на малък пищял и скъсен крак с деформирани глезен и стъпало. За да може да проходи е необходимо да се направят две операции на дясното краче, които трябва да се извършат възможно най-скоро.
 
В чужбина оперативните корекции се извършват в ранна възраст, за да се спре скъсяването на крака и да може детето да проходи в обичайния срок. В България обаче никой не се наема да започне лечение преди навършване на 2 години, поради липсата на опит.


СПОДЕЛИ ДОБРОТО

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail