Holiday Heroes подкрепят хиляди българи в битката с бедността

Holiday heroesАко сте активни в интернет и се вълнувате от социални каузи, едва ли сте пропуснали десетките инициативи на Holiday Heroes. Благотворителното сдружение е създадено през 2012 г., a неговата цел е да помага на семейства в нужда, възрастни хора, самотни родители и хора в неравностойно положение. Вече пет години и девет успешни кампании подред Празничните герои са достигнали до повече от 30 хил. български семейства в нужда. Всяка Коледа и Великден те осигуряват на нуждаещите се българи най-необходимите храни и продукти за достойно посрещане на празниците. Домакинствата в беда получават празнични пакети, пълни с храна и напитки, в своите домове.
 
Holiday Heroes е основно насочена към корпоратвиното социална отговорност, а инициатор на каузата е американесът с естонски произход – Майкъл Струмейтис. Храните са осигурени с инициативи за набиране на хранителни продукти и закупени със средства на индивидулани и корпоративни дарители, включили се в инициативи като спортни събития, концерти, благотворителни търгове, арт работилници за деца и т.н.
 
Доброволци опаковат пакетите и с личните си автомобили ги разнасят до нуждаещите се. Така, напук на всички, които не вярват в сърдечността на българина или във възможността да се реализират успешни проекти в страната ни, Holiday Heroes показват, че пред желанието за помощ няма пречки. Мотото, което обединява празничните герои е „Любов в действие“. В техните редици виждаме български спортисти, звезди от местния шоубизнес, някои от най-големите компании, които работят на територията на страната и стотици доброволци от всички възрасти.
 
Предстоящата кампания на Holiday Heroes може да ви се струва далеч, но героите имат нужда от помощ. Всеки жест е от значение. Как може да дарите ще откриете тук: https://holidayheroes.bg/dari/. Помощта обаче не се измерва само в средствата, които можем да отделим. Доброволците са повече от добре дошли в редиците на Holiday Heroes – било то индивидуално или с цяла група приятели или колеги от офиса. Разгледайте официалният сайт на героите, последвайте ги във Facebook. Когато не можете да участвате разпространявайте многобройните им акции, защото каузата е повече от важна – да осигурим по достоен живот на хиляди нуждаещи се българи.


СПОДЕЛИ ДОБРОТО

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail