За нас

Идеята на „Имам кауза“ е да популяризира благотворителни инициативи, дарителството и доброволчеството. Нашата мечта е платформата да се превърне в място където можеш да се забавляваш, да общуваш и да правиш добро. Тук можете да откриете различни социални каузи – информация за тях, как се развиват и по какъв начин могат да бъдат подпомогнати. На сайта можете да играете игри, да участвате във форума, да общувате и намирате съмишленици. По този начин заедно ще можем да се ангажираме с каузите и да помогнем за тяхното осъществяване. Игрите на сайта са не само интересни, но стимулират мисленето и можете да научите много от тях. Така не само се забавлявате, но тренирате ума си и помагате за осъществяването на добрите инициативи.

 

Всички банкови сметки публикувани на платформата са дарителски, което означава, че средствата преведени по тях могат да се използват само за целта, заради която са открити. 100% от средствата, дарени за кауза публикувана на сайта, ще отидат директно за нейното осъществяване.

 

Ако сте Юридическо лице и желаете да подкрепите някоя кауза можете да научите повече, като посетите раздел Спонсорство.

 

Можете да се свържете с нас по имейл – contact@imamkauza.org или на тел. 0877797393 относно всякакви въпроси, препоръки и критики.